LAURIZ’ART színezőpaszta és transzparens színező

Kreatív projektjéhez válassza a kiváló minőségű univerzálisan használható LAURIZ’ART effekt pigment kollekcókat, LAURIZ’ART színezőpasztákat vagy a LAURIZ’ART transzparens színezőket. 

TELÍTETT (nem átlátszó) SZÍNEK eléréséhez ajánljuk a RAL színekben elérhető színező pasztáinkat:

A LAURIZ’ART színezőpasztáink kiválóan alakalmazhatók epoxi gyanta, poliuretán és poliészter színezésére. Maximális javasolt adagolás 5%.

Kiszerelés:

LAURIZ’ART színezőpaszta 0,5 kg és 1kg-os kiszerelésben elérhető. (0,5 kg színezőpaszta körülbelül 10kg gyanta színezésére elegendő)

ÁTLÁTSZÓ színek készítésére a kék, türkiz, sárga, fekete és piros színekben elérhető LAURIZ’ART TRANSZPARENS színezőinket ajánljuk:

A LAURIZ’ART RESIN SLOW vagy a LAURIZ’ART RESIN QUICK víztiszta epoxigyantát  pár csepp LAURIZ’ART transzparens folyékony színezőt adagolva  kék, türkiz, sárga, piros vagy fekete átlátszó színt érhetünk el. 

Maximális adagolási javaslat: 1%.

Kiszerelés:

LAURIZ’ART transzparens színező 100ml-es  és 5x10ml-es kiszerelésben elérhető. (100ml transzparens színező körülbelül 10kg gyanta színezésére elegendő)

Használat:

Egyszerűen keverje be a kiválasztott LAURIZ’ART színező pasztát vagy a LAURIZ’ART transzparens színezőt a LAURIZ’ART RESIN epoxi gyantába, keverje el tökéletesen és kezdheti is a kreatív alkotását.

LAURIZ’ART színezők (transzparens színező, effekt pigment, színezőpaszta) színválasztéka