RÓLUNK

Lauriz Products több évtizedes szakmai háttérrel megalkotta a kifejezetten művészeti és ipari célra fejlesztett kiváló minőségű LAURIZ termékcsaládot.

A LAURIZ’ART  epoxigyanták, pigmentek, színezők megoldást kínálnak minden kreatív projekthez, legyen az fa-epoxi asztal, műgyantaékszer, UV-stabilizált bevonat.

Termékpalettánkon UV-álló, víztiszta epoxi gyanták, poliuretán rendszerek, pigmentek, transzparens festékek, csillámok és sok más termékek széles választéka megtalálható.

Nézzen szét kínálatunkban:

LAuriz'art termékeket itt találod!

Termékeink az Európai Unió területén elérhetőek!

A Lauriz Products csapata:

Fruzsina, vegyészmérnök

“Megfelelő anyagválasztással minden kreatív projekt megvalósítható. Több évtizedes tapasztalatunkkal támogatunk a sikeres projekt kivitelezésében! Fordulj hozzánk bizalommal!”

Bianka, logisztikus

“Célunk az ügyfelek elégedettségének és elvárásinak való megfelelés és hosszútávú kapcsolatok kiépítése.
Munkánkkal törekszünk ügyfeleink pozitív vásárlási élményét a tőlünk telhető legjobb szolgáltatással támogatni, mert a cég iránytűjének az „ügyfél” irányába kell mutatnia.”

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

Írjon üzenetet vagy keressen telefonon!

HÍVJON!

  Rólunk mondták

  2024-03-23
  A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
  Nagyon szuper élmény és izgalmas technológia!
  2024-02-29
  A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
  Rendkívül érdekes, új technikát fedezhettem fel itt. Akiben van egy kis alkotni vágyás és ki szeretne lépni egy kicsit a szürke hétköznapokból, az itt ezt megvalósíthatja. Sokat tanultam, köszönöm.
  2024-02-26
  A Trustindex hitelesíti, hogy a vélemény eredeti forrása Google.
  Szuper workshop,az előadó profi szakmai felkészültsége, tapasztalata és kedvessége is hozzájárult ahhoz, hogy csodás tárgyak készültek:) Ajánlom annak aki szeretné megtanulni ezt a technikát és annak is aki csak egy kis kreatív kikapcsolódásra vágyik.