RÓLUNK

Lauriz Products több évtizedes szakmai háttérrel megalkotta a kifejezetten művészeti és ipari célra fejlesztett kiváló minőségű LAURIZ termékcsaládot.

A LAURIZ’ART  epoxigyanták, pigmentek, színezők megoldást kínálnak minden kreatív projekthez, legyen az fa-epoxi asztal, műgyantaékszer, UV-stabilizált bevonat.

Termékpalettánkon UV-álló, víztiszta epoxi gyanták, poliuretán rendszerek, pigmentek, transzparens festékek, csillámok és sok más termékek széles választéka megtalálható.

Nézzen szét kínálatunkban:

LAuriz'art termékeket itt találod!

Termékeink az Európai Unió területén elérhetőek!

A Lauriz Products csapata:

Fruzsina, vegyészmérnök

“Megfelelő anyagválasztással minden kreatív projekt megvalósítható. Több évtizedes tapasztalatunkkal támogatunk a sikeres projekt kivitelezésében! Fordulj hozzánk bizalommal!”

Bianka, logisztikus

“Célunk az ügyfelek elégedettségének és elvárásinak való megfelelés és hosszútávú kapcsolatok kiépítése.
Munkánkkal törekszünk ügyfeleink pozitív vásárlási élményét a tőlünk telhető legjobb szolgáltatással támogatni, mert a cég iránytűjének az „ügyfél” irányába kell mutatnia.”

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

Írjon üzenetet vagy keressen telefonon!

HÍVJON!

  Rólunk mondták

  Levente Fekete
  Levente Fekete
  2024-02-20
  A Lauriz'art gyantával könnyű volt dolgozni, szép víztiszta és nem buborékosodott. 🤗 Egyszerűen csak ajánlani tudom mindenkinek! 🙂
  Rita Konyecsni
  Rita Konyecsni
  2024-02-10
  Egy workshop keretein belül volt szerencsém kipróbálni a Lauriz products termékeit. Amellett, hogy a gyanták és a színezők kiváló minőségűek, a workshop szakszerűen vezetett és jó hangulatú volt. Szívből ajánlom a termékeket és a workshopot is mindenkinek aki szeret kreatívan kikapcsolódni.
  Tamas Balogh
  Tamas Balogh
  2024-02-04
  Nagyon korrekt tapasztalt hozzáértő forgalmazó !
  Kathleen Ebert
  Kathleen Ebert
  2024-02-01
  I love all Lauriz products. They are great for making small or bigger gifts yourself at home. It's easy to mix and apply. I actually took a workshop and I can't wait to sign up for the next one. I'm so excited to take these products home and turn this into a family project. It's so fun to be creative again and spend time with your family and making small gifts like candle holders, vases, plates, jewelry, egg holders, bowls, magnets etc. These are memories I will have for every. I recommend all products and workshops to anyone who likes to be creative and have fun.
  Bianka Szerze-Pircs
  Bianka Szerze-Pircs
  2023-12-11
  Kezdetektől a LAURIZ PRODUCT termékeit használom. Bátran ajánlom kezdőknek és haladóknak egyaránt. Fontos jellemzője, hogy nem sárgul a gyanta később sem, tehát nem bomlik meg az anyag, minőségi műgyanta vegyészeti szempontból. Kiemelném még az ügyfélszolgálatot is, elérhetőek, naprakészek, segítőkészek.