Barion Pixel

Mire használhatod a Lauriz’art Resin Quick művészgyantát?

Lauriz’art Resin QUICK UV-stabilizált víztiszta epoxi gyanta felhasználási lehetősége nagyon sokrétű.

Kiválóan használható epoxigyanta ékszerek, dekor bevonatok, festmények konyhapultok, kisebb öntvények és bevonatok készítésére 10mm-es vastagságig.

Az öntési vastagságnál minden esetben figyelembe kell venni a környezeti- és anyag hőmérsékletetöntési felület és vastagság arányait. Ezen paraméterek figyelembevételével válasszuk meg a réteg vastagságot! Több rétegben történő alkalmazás esetén az alkalmazható rétegvastagság nincs korlátozva!

 1. Ékszerkészítés
  Ékszerkészítés során használhatjuk a Lauriz’art Resin QUICK UV-stabilizált víztiszta epoxigyantát színezés nélkül például szárított virágok, csillámok, fényképek stb. beágyazására. Ekkor jellemzően szilikon negatív formában vagy fém keretben dolgozunk.
  Amennyiben az ékszereinket különböző színkombinációkkal vagy márvány hatással szeretnénk készíteni akkor a különböző típusú színezők kombinációját érdemes használni a Lauriz’art Resin QUICK epoxigyanta színezésére.Például csillogó, gyöngyház hatást Lauriz’art effekt pigment használatával érhetünk el.Transzparens, átlátszó színeketLauriz’art transzparens színező használatával és ezek kombinációjával érhetjük el. Pár csepp elegendő a Lauriz’art Resin QUICK  epoxigyanta színezésére.
  Telített színeket, például fekete/fehér alapot Lauriz’art színezőpaszta használatával készíthetünk.
 2. Fali óra készítés
  A különböző témájú faliórákat (például óceán hatású, fényképes, márvány hatású) készíthetitek a Lauriz’art kör alakú panelen (különböző méretben elérhetőek) a Lauriz’art Resin QUICK epoxigyanta használatával.
  Színezéshez az első pontban említett színező típusokat használhatjátok.
 3. Festmények készítése

  A különböző témájú festmények (például óceán hatású, fényképes, márvány hatású) készíthetitek a Lauriz’art panelek(különböző méretben elérhetőek) a Lauriz’art Resin QUICK  epoxigyanta használatával.
  Színezéshez az első pontban említett színező típusokat használhatjátok.
 4. Geoda (ásvány utánzatok) készítése
  Különböző ásványi utánzatokat készíthettek a Lauriz’art Resin QUICK epoxigyanta használatával, mely különleges dekorációnak, ékszertartónak, poháralátétnek.
  A színek kombinációja végtelen, itt is csak a fantáziád szab határt. Például csillogó, gyöngyház hatást Lauriz’art effekt pigment használatával érhetünk el.
  Transzparens, átlátszó színeketLauriz’art transzparens színező használatával és ezek kombinációjával érhetjük el. Pár csepp elegendő a Lauriz’art Resin QUICK színezésére.
  Telített színeket, például fekete/fehér alapot Lauriz’art színezőpaszta használatával készíthetünk.
 5. Bevonatok / konyhai hátfal készítése
  Nagyon egyedi megjelenésű konyhai panelt is készíthettek  Lauriz’art Resin QUICK használatával. A különböző színek kombinációi mellett kiegészíthetitek zúzott kövekkel, üveggel, strasszokkal stb.
 6. Kisebb öntvények
  Kisebb üregek, repedések, formák kiöntésére is használhatjátok a Lauriz’art Resin QUICK-et.

A munkálatok megkezdése előtt minden esetben figyelmesen olvassa el a termék technikai és biztonságtechnikai adatlapját és a munkavégzés során tartsa be az előírásokat. ADATLAPOK

nézz szét kínálatunkban: Lauriz'art termékeket itt találod!

Ha kérdésed lenne a termékek használatával kapcsolatban, vagy nem tudod melyik epoxigyanta lenne számodra a legmegfelelőbb keress minket és segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb terméket!

Lauriz Products csapata

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.