ALKOTÓI BEMUTATÓ SOROZATUNK 1.rész

Elindítjuk útjára alkotói bemutató sorozatunkat, mellyel célunk a Lauriz’art Resin és Lauriz Products termékeket használó alkotók bemutatása.  Sorozatunk 1. alkalmával Szauter Orsolya alkotásait tekinthetitek meg, aki a termékei készítéseihez a  Lauriz’art Resin  termékcsaládot használja.

Fogadjátok szeretettel Szauter Orsolya bemutatkozóját:

Szauter Orsolya vagyok, az Orsolya Art alkotója. Munkáim között epoxi gyantából készült dísztárgyakat, absztrakt akril festményeket, és natúr fa termékeket is találtok. Legszívesebben epoxival dolgozom, kezdetek óta a LAURIZ’ART Resin Quick gyantacsaládot használom, nagyon szeretem, sokféle csodás dolgot tudok belőle készíteni. Rendeléseket folyamatosan tudok fogadni, Facebookon, és Instagramon is megtaláltok, üzenetben tudtok érdeklődni a termékekről. Nagyon fontos számomra az elégedett vásárló, és az, hogy igazán különleges és szép terméket adjak ki a kezeim közül, ezért igyekszem mindig a lehető legjobban alkalmazkodni az egyedi igényekhez, melyeket a vevő megálmodott. 🙂 “

Facebook: @Orsolya Art
Instagram: @orsolya_art

Te is megmutatnád Lauriz’art Resinnel készült termékeidet?
Küldj nekünk egy pár soros bemutatkozást facebook és instagramos elérhetőséggel a sales@laurizproducts.com email címre.

Csatolj az emailhez Lauriz Products termékkel készült fényképeket. Ha egy pár szóban véleményezed a Lauriz’art Resint, annak külön örülünk:-)

Megjegyzés: A fotók megküldésével hozzájárulsz, hogy a Lauriz Products megossza azokat online felületein.

(facebook: @laurizproducts, instagram: @laurizproducts , @laurizproducts.de, www.laurizproducts.com oldalán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.