Barion Pixel

ALKOTÓI BEMUTATÓ SOROZATUNK 4.rész

Sorozatunk 4. alkalmával Raptor Design alkotásait tekinthetitek meg, akik a termékeik készítéséhez a  Lauriz’art Resin  termékcsaládot használják. Fogadjátok sok szeretettel a bemutatkozását:

“Kedves Olvasónk, szeretettel üdvözöllek a Raptor Design nevében!

Az én nevem Pásztor Attila és szeretném neked bemutatni Vasi Tibor barátommal megálmodott manufaktúránkat. Az epoxigyanta varázslatos lehetőségeivel 3 évvel ezelőtt ismerkedtünk meg, egy Sánta Antal (Newood) által tartott workshopon. Az ott hallottak alapján kezdtünk el dolgozni a Lauriz’art epoxi gyantákkal, azóta pedig rendszeres felhasználói lettünk a Lauriz’art Resin Slow és Lauriz’art Resin Quick öntőgyantáknak is.

Munkánk során keressük az egyedi elképzeléseket, a megszokottól eltérő ugyanakkor minőségi megoldásokat – ebbe tökéletesen illeszkednek a Lauriz Products által gyártott epoxigyanták, színezők, effekt pigmentek.

Pezsdítő érzés, amikor egy más számára egyszerű fadarabba, netán más használati tárgyba bele látsz valami olyat, ami dolgod végeztével sokak számára új értelmet nyer és szemet gyönyörködtető látvány lesz. Megrendelőinknek ebből az érzésből szeretnénk egy részt átadni minden termékünkkel, – Te megálmodod, mi megalkotjuk.

Fő profilunk szerint epoxi gyanta és fa házasításával készítünk tálcákat, lámpákat, faliképeket, lerakó és dohányzó asztalokat. Ha egyedi elképzelés alapján szeretnél minőségi munkát kapni, keress minket bizalommal!

Instagram: @raptor_design
Facebook: @raptordesign.hu

Te is megmutatnád Lauriz’art Resinnel készült termékeidet?
Küldj nekünk egy pár soros bemutatkozást facebook és instagramos elérhetőséggel a sales@laurizproducts.com email címre.

Csatolj az emailhez Lauriz Products termékkel készült fényképeket. Ha egy pár szóban véleményezed a Lauriz’art Resint, annak külön örülünk:-)

Megjegyzés: A fotók megküldésével hozzájárulsz, hogy a Lauriz Products megossza azokat online felületein.

(facebook: @laurizproducts, instagram: @laurizproducts , @laurizproducts.de, www.laurizproducts.com oldalán)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.